.

Vierituki (yritys- ja kotikäynnit)

Oppiminen on helpointa ja mukavinta tutussa ympäristössä. Tästä syystä IT-apurit tulevatkin mielellään kouluttamaan ja neuvomaan edelleen myös kotiin tai työpaikalle. Vierituki voidaan liittää muuhuun yritys- ja kotikäyntiin. Kun laitteet ja ympäristö pysyvät samoina koulutuksessa ja käytännön työssä, saa opit helpoiten ja tehokkaimmin käytäntöön.

Yksilö huomioiden

Jokainen meistä on omanlaisensa yksilö. Näin ollen oppimistavoissakin on suuria eroja. IT-apureiden vieritukipalvelussa opetus suunnitellaan asiakaslähtöisesti niin, että oppiminen on mukavaa, miellyttävää ja hyödyllistä.

Yrityskäynnit

IT-apureiden yrityskäyntiin voidaan liittää vieriopetusta kahden kesken, ryhmäopetusta ja samalla käynnillä voidaan tehdä esim. päivityksiä ja muita huoltotoimenpiteitä. Käynti voi olla kertaluonteinen tai esim. ennalta sovittu päivä kuukaudesta, jonne henkilökunta voi varata valmiiksi kysymyksiä kouluttajalle.

Kotikäynnit

IT-apureiden vierituki on saatavissa myös kotiin. Vierituen lisäksi samalla kotikäynnillä voidaan tehdä myös mm. laitteiden päivityksiä yms. huoltoja.  IT-apureilla kotona teetetystä työstä saa myös verottajalta kotitalousvähennystä, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Hiljaa hyvä tulee ja kertaus on opintojen äiti

Kurssipäivien jälkeen pää on täynnä uutta opittua. Jopa niin täynnä, että tiedon määrään tukahtuu. IT-apureiden vieritukipalvelu on hyvä vaihtoehto kurssipäiville. Vaihtoehdossamme päivän aika jaetaankin pieniin opetustuokioihin työpaikalla, joita pidetään useammin esim. kerran kahdessa viikossa. Samalla voidaan käydä läpi työpaikalla ilmenneitä muita tietoteknisten ongelmien ratkaisuja. Kertaus voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

Kerätään parhaat palat kaikista menetelmistä?

IT-apureilla on vieritukipalvelun lisäksi paljon muita opetus ja tukivaihtoehtoja. Mm. etätukipalvelussa opetus on myös yksilökeskeistä, opettajan ja oppilaan välissä on vain tietoliikennelinja. Vieritukeen voi yhdistää myös ryhmäopetusta, kun työpaikalle voidaan tuoda siirrettävä atk-luokka.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media