.

Varmuuskopiointi

varmuuskopiointi-kuopio-espooVarmuuskopiointiratkaisut

Varmuuskopioinnista puhutaan todella paljon, mutta silti se jää hoitamatta liian usein. Varmuuskopiointi on jopa ilmaista, mutta tietojen palautus maksaa jopa tuhansia euroja. Tietoteknisten laitteiden lisääntyminen on tuonut haastetta varmuuskopiointiin, erilaisia ja eri ympäristöissä toimivia laitteita alkaa olla pienessäkin yrityksessä paljon. IT-apurit tarjoaa varmuuskopiointiratkaisuja kaikkiin tietoteknisiin laitteisiin.

Huoletonta varmuutta

Oikeilla välineillä ja ohjelmilla varmuuskopiointi on helppoa ja vaivatonta. Ja ennen kaikkea se tulee hoidettua. IT-apureilta saat tarpeisiisi räätälöidyt varmuuskopiointiratkaisut. Valikoimissamme on peruskäyttöön sopivia valmiita ratkaisuja ja varta vasten vaativampaan käyttöön koodattuja menetelmiä.

Saatavana yksinyrittäjille, vähän isommille ja isoimmille kaikkialla Suomessa

IT-apureiden kaikki palvelut on saatavana kaikenkokoisille yrityksille. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä ja myös palvelumaksumme ovat kaikille yhtä edullisia. Meillä asiakkaamme maksavat vain käyttämästämme ajasta.  Valikoimissamme on paljon ilmaisia ohjelmia, jotka säästävät käytettävää aikaa.
Varmuuskopiointiratkaisumme ovat paikasta riippumattomia. Ne voidaan toteuttaa kaikkialla Suomessa käytettäville laitteille. Tukipalvelumme on myös puhelinsoiton päässä, ja etäyhteydellä pystymme säätämään laitteitasi siellä missä oletkin. Palvelemme kasvotusten Kuopion alueella.

Ilmainen kartoitus ja tarjous

Miksi et antaisi meidän kertoa lisää ja tehdä tarjousta? Se ei maksa mitään ja samalla kerromme sinulle paljon hyödyllistä tietoa tietoturvasi tasosta.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media