.

Tietotekniikan rahoitus

Yritystoiminnassa ei kannata säästää työvälineistä. Ainakaan jos puhutaan tietotekniikasta, sillä kunnossa olevat IT -laitteet ovat osa myös tietoturvaa. IT-apureista saat yrityksen ja järjestön tietotekniset laitteet rahoitettuna edullisella leasing rahoituksella. Näin ollen maksat vain pienen kuukausihinnan ja käytössäsi on aina uusimmat ja varmimmat laitteet.

Joustovaraa kassaan

Pääoman sitominen vanheneviin IT – laitteisiin vähentää kassavarantoja. Vuokraamalla tietokoneet ja muut laitteet Leasing rahoituksella yritykselläsi on aina uusin tekniikka käytössä, pienellä kuukausi hinnalla. Leasing tuo joustoa myös henkilökunnan palkkaamiseen, uudet varmatoimiset työvälineet ovat nopeasti käytössä ilman sidottua pääomaa.

Tietoturvalliset varmatoimiset koneet

Laitteiden uusiminen suunnitellussa aikataulussa lisää tietoturvan lisäksi myös koneiden toimintavarmuutta. Kummasteletko koskaan, miten toisilla on varaa aina uusimpiin laitteisiin? Uusista laitteista nauttiminen ei ole rahasta kiinni. Leasing rahoituksen yhtenä hyvänä puolena on, että laitteet uusitaan aina sopimuskauden päätyttyä. Voit valita itse yrityksellesi sopivan sopimuskauden, yleisin kesto on 2-3 vuotta.

Edullinen ja järkevä tapa

IT-apureiden rahoitusvaihtoehdot ovat reiluja ja edullisia. Kumppanimme Siemens Financial Services on yksi alan tunnetuin ja luoteuin rahoitus vaihtoehtoja tarjoava yritys. Se on osa Siemens-konserniin kuuluvaa verkostoa, joka toimii ja tarjoaa rahoitusratkaisuja yli 30 maassa. IT-apurit haluavat tarjoa asiakkailleen joustavia vaihtoehtoja laitehankintoihin, yksilölliset tarpeet huomioiden.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media