.

Hankintapalvelut

Oletko vailla uutta tietokonetta, tablettia, älypuhelinta tai jotain muuta IT-alaan liittyvään? Anna IT-apureiden hankintapalvelun auttaa.

Kaikki lähtee tarpeesta

IT-apureiden toiminta lähti liikkeelle asiakkaidemme tarpeesta. Tämä on kymmenen vuotisen toimintamme aikana pysynyt yhtenä tärkeänä ”punaisena lankana”. Lähdemme hankinnassa aina liikkeelle yksilöllisestä tarpeestasi ja tilanteestasi.

Edulliset hankintalähteet

IT-apurit huolehtivat jo yli sadan yrityksen tietoteknisten laitteiden hankinnoista. Olemme näin voineet kilpailuttaa hankintalähteet volyymin mukaan ja saaneet kilpailukykyiset alennukset alan tukkureille. Näin pienikin asiakasyrityksemme pääsee nauttimaan ison ostajan huokeista hinnoista.

Asiantunteva ostaja

Ostaminen ja kilpailuttaminen vaatii ammattitaitoa. Erityisesti näin teknisellä alalla. Laitteita ja tekniikoita tulee jatkuvasti uusia. Oman ostajan tietämyksen ajalla taso vaatii aikaa ja rahaa. IT-apureiden tietämys on aina ajan tasalla ja tarjoamme puolueettomia kilpailutus ja hankintapalveluja edulliseen hintaan. Apumme on puhelinsoiton päässä. Asiakkaamme tarpeet ja niiden täyttäminen on meille kunnia-asia.

Rahoitus ja vuokraus

Tarjoamme myös kilpailukykyisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja. Meiltä saa myös laitteita vuokralle päivän tarpeesta kuukausiksi. Leasing vuokraus on taas suosittu tapa pitää laitekanta uutena ja luotettavana.

Asennus, koulutus ja huolto

Hyvät laitteet menevät hukkaan, mikäli ne eivät ole asennettu oikein ja että niiden käyttöä ei ole neuvottu ja koulutettu käyttäjälle. Me huolehdimme niin laitteiden kuin ohjelmistojen kuljetuksesta, asennuksesta, käyttöopastuksesta / kouluttamisesta. Hankinnan jälkeenkin apumme on puhelinsoiton päässä. Huoltojen ajaksi tarjoamme myös lainalaitteen, pitäähän sinun pystyä työskentelemään myös silloin.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media