.

Kuopiolaiset pienyritykset vahvistuvat toisiaan tukien

kuva_tiedote

Lehdistötiedote 16.1.2013

Vapaa julkaistavaksi heti

 Kuopiolaiset pienyritykset vahvistuvat toisiaan tukien

Taantuma puhuttaa joka puolella. Ihmiset pelkäävät työpaikkojensa puolesta ja miettivät palkkojen alentamista. Yritykset miettivät hankintojaan tarkemmin: rahaa käytetään tavallista nuukemmin ja samalla rahalla halutaan entistä enemmän palvelua.

Taantumapuheiden keskellä IT-apurit Oy:n ja KassaSavo Oy:n yrittäjät päättivät istahtaa hetkeksi kahville miettimään, miten samankaltaisia asiakkaita etsivät yritykset voisivat yhdistää voimansa ja palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Ajatukset kohtasivat ja keskustelun jälkeen alkoikin heti tapahtua.

Ensimmäisenä yritykset päättivät muuttaa yhteen, jotta yhteisiä kahvihetkiä olisi enemmän. Koti ammattiosaajille löytyi Kuopion keskustasta Kauppakatu 17:sta, KassaSavon toimitiloista. Muuton jälkeen alkoi yhteismarkkinoinnin suunnittelu ja tulevaisuuden suunnitelmissa on hyödyntää yhteistyötä niin huollossa kuin asiakaspalvelussakin.

Yrittäjäporukan kuopus, IT-apureiden toinen osakas Markus Makkonen, 28, tietää, miten tärkeä verkosto on yrittäjälle. Makkonen on aktiivinen Savon Yrittäjien ja Pohjois-Savon Nuorten Yrittäjien Voimalan jäsen.

– Nuorelle yrittäjälle varsinkin vanhempien konkareiden neuvot ja kannustus ovat tärkeitä. KassaSavon konkariyrittäjät Päivi ja Markku Nilirova ovat antaneet rahalla korvaamattomia ideoita ja innostusta. Vuokraakin maksaa mielellään, kun hintaan kuuluu jokapäiväinen tuki.

Verkoston tärkeyden yrittäjät huomasivat muuttonsa keskelläkin. Kalusteiden kasaamisessa tarvittu porakone löytyi naapurista, tutulta Kalakukon kauppiaalta Jarkolta.

Kuvan henkilöt: vasemmalta Markus Makkonen (IT-apurit Oy) , Päivi Nilirova (KassaSavo Oy) ja Vesa Pitkänen (IT-apurit Oy)

Lisätietoja antavat:

Markus Makkonen, 040 913 2282, markus.makkonen@it-apurit.fi, , IT-apurit Oy, www.it-apurit.fi

Päili Nilirova, 0400594729, paivi.nilirova@kassasavo.fi, KassaSavo Oy, www.kassasavo.fi

Lehdistötiedote pdf-muodossa , kuvan lataus

Takaisin etusivulle
Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media