.

Tietoverkko ja yhteydet

Internetin ja tietoverkon toimivuus on tärkeä osa yrityksen tuotantoa. Tietoverkkoa käyttää nykyisin laite kuin laite ja on selvää että verkon kaatuessa myös tuotanto pysähtyy.

Luotettava ja toimiva Internet-yhteys ja operaattori on kullan arvoinen alkulenkki yrityksen tietoverkossa. Yrityksen tietoverkkoon kuuluu kiinteänä osana luonnollisesti myös yrityksen kiinteistössä olevat langalliset ja langattomat verkot.

Toimiva ja oikeinasennettu tietoverkko on myös tietoturvallinen. Oikein suunniteltu verkko joustaa ja muuntautuu yrityksen muutoksissa, kuten yrityksen laajentuessa jolloin tarvitaan lisää työpisteitä. Tietoverkon suunnittelupalvelu sisältää myös sähköverkon tärkeät osat pistorasioista UPS – laitteisiin.

IT-apurit Oy on luotettava ja osaava kumppani tietoverkkoja ja yhteyksiä miettiessä. Ota meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa, kartoitamme tarpeesi, hoidamme suunnittelun ja kilpailutuksen puolestasi. Tarjoamme mielellämme myös omaa asennuspalveluamme.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media