.
404 Not Found

Not Found

The requested URL /sdor_ph/it-palvelut-yrityksille/tietokonehuolto-kuopio-espoo/tietokoneen-vuosihuolto-kuopio-espoo/it-apurit.fi/it-palvelut-hinnasto-kuopio was not found on this server.


Apache/2.4.10 (Debian) Server at rxtds.com Port 80

411Tietokoneiden vuokraaminen on monesti ostamista IT-apureiden läppäri vuokrausedullisempaa. Vuokraamalla saat helposti lisäkapasiteettia lyhytaikaiseen tarpeeseen kuten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Lyhytaikainen laitteiden vuokraus onnistuu joustavasti kauttamme.

Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Toimitamme vuokralaitteet kaikkialle Suomeen Itellan ja Matkahuollon kuljetuspalveluilla. Vuokralaitteiden palautus meille on yhtä helppoa. Koneet ovat pakattu iskunkestäviin kuljetuslaatikoihin, joiden siirtäminen on vaivatonta ja josta purettaessa ne ovat käyttövalmiiksi asennettuina toiveiden mukaisesti. Lisäpalveluna Kuopion ja pääkaupunkiseudun alueella puramme vuokratut laitteet paketeista ja asennamme ne käyttökuntoon.

Vuokra-ajat

Laitteiden vuokraus onnistuu tarvitsemaksesi ajaksi yhden päivän vuokratarpeesta kuukausien vuokra-ajaksi. Päivän koulutuksen takia ei kannata ostaa omaa atk-luokkaa ja jos vaikka vesivahingon yllättäessä toimisto ja kalustosi kastuu niin näihin ja moniin muihin tilanteisiin parhaiten sopii laitevuokraus. Kysy meiltä tarjous tarvitsemastasi kokoonpanosta ja ajasta.

Laitteet ja ohjelmistot

Kannettavat tietokoneet saat vuokrattua meiltä halutuilla käyttöjärjestelmillä. Suosituin käyttöjärjestelmämme on Windows 10. Asennamme tietokoneisiin tarvittaessa office-ohjelmat ja varusohjelmat, joiden avulla netin käyttö on vaivatonta. Halutessanne voimme asentaa tietokoneille haluamasi ohjelmat (esim. koulutuksia ajatellen) – tai voit asentaa ohjelmistot itse jakamamme etäyhteyden avulla. Lisäksi voimme tallentaa ympäristöt talteen mahdollisesti tulevia varauksianne varten.

Vuokraamamme tietokoneet ja laitteet ovat vähintään hyväkuntoisia yrityskäyttöön tarkoitettuja laitteita. Jos tarvitset tietoverkon, tulostuksen tai ”yhteisen tiedostokansion”, kysy tarjous! Vuokraamme laitteita ja tarjoamme asennuspalvelujamme myös em. tarpeisiin.

Tietoturva kunnossa

IT-apureiden vuokratietokoneiden tietoturva on huippuunsa viritettyä. Koneet asennetaan uudelleen jokaisen vuokrauksen jälkeen ja koneissa on asennettuna tietoturvaohjelmisto.

Lisäpalvelut

Halutessanne voimme luoda käyttäjätilit Dropbox-, Skype- tai muihin some-palveluihin ja asentaa ne tietokoneille.

Puhelin- tai etätuki

Tietokoneissa on liimattuna IT-tukemme puhelinnumero ja koneisiin on asennettu etäyhteysohjelmat. Näin ollen tukemme voi auttaa sinua juuri silloin kun tarvitset ja missä oletkin.

Kysyttävää, vastaamme mielellämme!

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media