.

Tabletit ja älypuhelimet

tablet

Hankintaa miettimässä?

IT-apurit auttavat kartoittamaan juuri sinulle sopivan laitteen tarvittavine lisätarvikkeineen ja ohjelmineen. Maltti on valttia! Esimerkiksi IT-apureiden tunnin kartoituksen aikana ehdimme katsomaan sinulle markkinoilta parhaiten tarpeisiisi sopivan laitteen.

”Apsit”, lisävarusteet ja opastus

IT-apureilla on paljon niin ilmaisia kuin maksullisiakin ohjelmia, joilla lisäät laitteesi käyttöastetta töissä ja kotona. Autamme kaikkien merkkejä ja malleja koskevissa asioissa. Hyvän perehdytyksen ja näppärien lisävarusteiden ansiosta saat laitteestasi kaiken irti!

Käyttöönotto

Niin kuin yleensä, se tärkein tahtoo unohtua liian usein. Älylaitteen käyttöönotto ei oikeasti tapahdu nappia painamalla. Käyttöönotossa tulee huolehtia mm. pilvipalveluiden tilien luonnista, joiden avulla voidaan palauttaa maksamasi ohjelmat, yhteystiedot yms. IT-apureiden käyttöönottopalvelulla on helppo, edullinen ja turvallinen tapa aloittaa älylaitteiden käyttö.

Muista myös tietoturva ja dokumentointi!

Huolehdimme laitteiden tietoturvasta (mm. virustarkistus, varmuuskopiointi, päivitys) ja tukipalvelumme ylläpitää palveluiden salasanat ajan tasalla. . Henkilökunnan kanssa on hyvä käydä läpi pelisäännöt ja lapsiperheessä tulee huomioida lapset.

Esimerkkejä hyödyllisistä ”apseista”

IT-apureilta saat kaikkiin markkinoilla oleviin tabletteihin ja älypuheliin tarvitsemasi ohjelmat (”apsit”) asennettuja käyttöopastettuna. Huolehdimme myös että maksamasi ohjelmien lisenssit pysyvät tallessa, vaikka laitteesi katoaisi tai vaihtuisi.

Mm. Navionicsin merikartoilla teet tabletistasi tai älypuhelimestasi karttaplotterin veneeseen.

navioniks

 

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Haapaniemenkatu 40 C1, 70110 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media