.

Sähköposti ja kalenteri

maili2

Tehokkuuden aikakaudella sähköposti on pitänyt vahvan jalansijan yrityksien viestinnässä. Toiseksi tärkeäksi työvälineeksi on tullut jaettavat verkkokalenterit.

Riippumaton järjestelmätoimittaja

IT-apurit Oy on riippumaton järjestelmätoimittaja, joka käyttää tarpeen mukaan asiakaan kannalta järkevimpiä ohjelmistoja. Tarpeet kartoitetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Kauttamme saa kaikki yleisesti tunnetuimmat sähköposti- ja kalenterijärjestelmät – lisäksi räätälöimme niistä juuri sopivan paketin asiakkaallemme.

Sähköposti sosiaalisessa mediassa

Roskapostiongelma on syönyt sähköpostin tehoja ja siksi sosiaalisen median tulo on syrjäyttänyt sähköpostin käytön jo useissa ylikansallisisa yhtiöissä. Oikeanlaisesti käytetyt sosiaalisen median työkalut ovat sähköpostia tehokkaampi viestintätapa. Sosiaalisen median työkaluilla voidaan tehostaa tiedonkulkua niin yrityksen sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Tarjolla on satoja palveluja joiden hintaerot liikkuvat ilmaisesta tuhansiin euroihin. Ummikkona ei kannata kokeilemaan lähteä, IT-apureiden kokemus kun on asiakkaidemme käytössä.

Henkilöstömuutokset ja muuttuvat tunnukset

Sähköposti ja kalenterijärjestelmät tulee olla rakennettu niin että ne joustavat yrityksen henkilöstömuutostilanteissa. Esimerkiksi sesonkiyrityksissä tunnuksia saatetaan tarvita sesonki aikaan monille työntekijöille joiden nimet vaihtuvat aina sesongin vaihtuessa. IT-apureiden sähköpostipalvelut toimivat helpparimme kautta: uuden sähköpostin tai unohtuneen salasanan saat suoraan puhelimessa.

Kalenterijärjestelmät

Paperisen kalenterin korvaajaksi yleistyneen verkkokalenterin hyötyjä ovat mm.:

–          jaettavuus yrityksen työntekijöiden kesken

–          liitettävyys sähköisiin ajanvarausjärjestelmiin

–          varmuuskopiointi: ei häviä, pala tai musteleviä kahvikupin kaatuessa

–          muokattavuus missä vain mm. selaimella tai älypuhelimella

–          muistutukset tapaamisesta

–          yhteiskäyttö esim. neuvotteluhuoneen varaus

IT-apurit tarjoavat eri ohjelmistoja räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Käyttäjäopastus

Liian hienot järjestelmät menevät hukkaan jos niitä ei osaa kukaan käyttää. IT-apurit kouluttavat käyttäjät järjestelmien saloihin. Tarpeen mukaan tuotamme oikeanlaista oppimateriaalia yrityksen henkilökunnan avuksi. Uusien tunnuksien mukana muistutamme myös uuden työntekijän perehdyttämisestä – lisäksi muistutamme yrittäjää mm. henkilökohtaisten sähköpostien henkilösuojasta.

IT-apureiden helppari auttaa ongelmissa kaikissa asioissa. Etäyhteyden avulla ongelma ratkeaa usein jo puhelimessa.

010 219 6900 / helppari@it-apurit.fi

Liikkuvatyö

Sähköpostijärjestelmä ja kalenteri tulee liikkua työn ja tekijänsä perässä. IT-apurit ovat riippumattomia ostamaan palveluja tietyiltä toimijoilta ja siksi kauttamme saakin juuri parhaiten räätälöidyt toiminnot. Liikkuvaan työhön tarvittavien toimintojemme vahvuuksia ovat:

– järjestelmiä voidaan käyttää tarvittaessa selaimen kautta miltä koneelta tahansa, paikasta riippumatta

– yhteiskäytössä olevia tunnuksia voi käyttää useampi henkilö paikasta riippumatta ja esimerkiksi palauteviestit voidaan ohjata halutuille vastuuhenkilöille

– yhteensopivuus älypuhelimiin, tabletteihin jne.

– käyttäjä voi lisäksi käyttää jatkossakin hänelle tuttua sähköpostijärjestelmää, esim. Microsoft Outlook ja siihen voidaan liittää myös sähköisen kalenterin käyttö

– tietoturva on huippuluokkaa ja sitä voidaan lisätä erinäköisillä lisäpalveluilla

Älypuhelimet

Älypuhelimien suosio on räjähtänyt. Hyödyntääkö yrityksesi jo puhelimen tuomat ominaisuudet kalenterin ja sähköpostin käytössä? IT-apureiden työkalujen ansiosta sähköpostin ja kalenterin käyttö onnistuu helposti ja turvallisesti älypuhelimenkin kautta.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media