.

Keskitetty päivityspalvelu

Windows päivitykset

”Windows lataa päivityksiä 1/123, odota hetki” – kuulostaako liian tutulle?

Tietotekniset laitteet oletusasetuksillaan ovat päivittämässä itseään alvariinsa. Yleensä juuri silloin kun on kiire, laite haluaa keskittyä päivittämiseen. Kiireessä keskeytetty päivitys taas jää yleensä hoitamatta loppuun ja lopputuloksen tiedättekin.

Päivitämme laitteesi silloin kun sinulle sopii

IT-apureiden tarjoama keskitetty tietokoneen, tablettien ja älypuhelimien päivityspalvelu pitää huolen, että laitteesi on aina ajan tasalle päivitetty ja päivitysten lataaminen ei ole pois työajastasi. Pidämme huolen että koneesi on aina ajan tasalla. Päivitetty kone on tietoturvallinen, toimii paremmin ja ennen kaikkea säästää hermoja!

Saatavana yksinyrittäjille, vähän isommille ja isoimmille kaikkialla Suomessa

IT-apureiden kaikki palvelut ovat saatavana kaikenkokoisille yrityksille. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä ja myös palvelumaksumme ovat kaikille yhtä edullisia. Meillä asiakkaamme maksavat vain käyttämästämme ajasta. Valikoimissamme on paljon jopa ilmaisia ohjelmia, jotka säästävät käytettävää aikaa.

Keskitetty päivityspalvelu voidaan toteuttaa kaikkialla Suomessa käytettäville laitteille. Tukipalvelumme on myös puhelinsoiton päässä, etäyhteydellä pystymme säätämään laitteitasi siellä missä oletkin. Palvelemme kasvotusten myös Kuopion ja Espoon alueella.

Ilmainen kartoitus ja tarjous

Miksi et antaisi meidän kertoa lisää ja tehdä tarjousta? Se ei maksa mitään ja samalla kerromme sinulle paljon hyödyllistä tietoa tietoturvasi tasosta.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media