.

Etätuki

helppari

Apua sinne, missä oletkin

Etätukemme pystyy auttamaan Sinua etänä, olit sitten missä vain. Apua saat meiltä kaikkiin IT – ongelmiin, oli kyse sitten tietokoneesta, älypuhelimesta, tabletista tai vaikka navigaattorin päivittämisestä.

Ammattilainen puhelinsoiton päässä

Apunamme ammattitaitoisella henkilöstöllämme on dokumentaatio yrityksen järjestelmistä ja monipuoliset etähallintaohjelmat – joiden avulla apu ongelmaan löytyy jo jopa puhelimessa.

Tukemme palvelee puhelimitse numerossa 050 43 46 772 , sähköpostilla: helppari (a) it-apurit.fi tai sähköisen työpyynnön kautta.

Mikäli asia ei ratkea heti, helpparimme tekee asiasta työpyynnön huoltoomme – jota huoltomies lähtee tarvittaessa vaikka paikanpäälle selvittämään ongelman.

Helppari on myös yksi asiakastyytyväisyyttämme ja toimintaamme kehittävä kanava – jonka palvelupyyntöjä tutkimalla kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Työpyyntöjen seurantaa käytetään myös hyödyksi myös asiakkaan järjestelmiä kehittäessä.

Mitä maksaa?

Palvelumme ovat erittäin edullisia. Tutustu IT-apureiden hinnastoon tästä.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media