.

Palvelut yrityksille

etsiva-palvelu-it-apurit
vuosihuolto
wp

Ratkaisuja arjen IT – ongelmiin

Tuntuuko sinustakin sille, että ongelmat tietokoneiden ja muiden tietoteknisten laitteiden kanssa kasaantuvat juuri silloin kun olisi kovin kiire? Et ole ongelmasi kanssa yksin. Tämän saman tunteen jakavat kanssasi sadat muutkin yrittäjät ja tämän takia IT-apurit saivatkin alkunsa yli kymmenen vuotta sitten.

IT-apurit ovat nimensä mukaisesti apureita. Olemme valmiita auttamaan kaikissa IT-alaan liittyvissä asioissa.

Kaikenkokoisille yrityksille

IT-apureissa arvostamme kaikenkokoisia yrittäjiä yhtä paljon. Palveluhinnastomme on yhtä edullinen kaikille. Näin tuomme kattavat it-palvelut myös pienten yrittäjien saataville. IT-apurit on pieni, mutta ketterä it-alan ammattilainen! Pystymme huolehtimaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ja uusimpien tietoteknisten apuvälineidemme avulla niin isojen kuin pientenkin yrityksien kaikista it-alan tehtävistä.

Suomalaista yrittäjävetoista palvelua jo kymmenen vuotta

IT-apurit on Kuopiosta lähtöisin oleva yrittäjävetoinen yritys. Palvelumme ovat räätälöity yrittäjille sopiviksi 10-vuoden yrittäjäkokemuksella.

Edullinen ammattiosaaja

Yleensä halvalla ei saa hyvää, mutta mielestämme on myöskin tyhmää maksaa palveluista liikaa. Meillä yleinen tuntihinta maksaa vain 55€ / h + alv ja lisäksi yleisille töille on rakennettu yksinkertaisia pakettihintoja. Kysyminen ei maksa meiltä mitään, ja laskuihin ei lisätä laskutus yms. kuluja.

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media