.

case: Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald suosittelee!

kuva_harald

Viikinkiravintola Haraldin ja IT-apureiden kumppanuus on jatkunut 2000-luvun puolivälistä lähtien. Tällä hetkellä ravintolalla on käytössään parikymmentä pöytäkonetta, noin kymmenen kannettavaa ja 16 mobiililaitetta.

Toimitusjohtaja Keijo Hyvönen pitää luotettavaa IT-kumppania tärkeänä. Hektisessä ravintolaympäristössä IT-laitteiden on toimittava. Vaikka IT-infra on suunniteltu ympäristöön sopivaksi, ongelmatilanteitakin syntyy. Silloin on helppo ottaa luuri käteen ja soittaa helppariin tutulle kaverille IT-apureille.

– Meillä saattaa tulla eteen hyvinkin kriittisiä asioita mihin vuorokauteen tahansa. Olemme aina saaneet nopeasti apua akuuteissa tilanteissa, eikä vastaan ole tullut sellaisia ongelmia, joista ei olisi selvitty.

Viikinkiravintola Harald tarjoaa viikinkihenkistä elämysruokaa seitsemällä paikkakunnalla: Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Tampereella, Lahdessa, Turussa ja Helsingissä. Vuoden 2013 budjetoitu liikevaihto on 8,1 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yrityksessä on sesongista riippuen noin sata.

www.ravintolaharald.fi

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media