.

case: Fashion Team LT

kuva_fashion

Fashion Team LT edustaa vaatetusalan atk-ohjelmistoja ja tuottaa erilaisia palveluita vaatetusalan yrityksille, oppilaitoksille ja muille yhteisöille. Aputoiminimi FTLT-Wellness keskittyy Nikken hyvinvointituotteisiin ja Himalajan suolatuotteisiin.

Tietotekniikalla on yrityksen toiminnassa suuri rooli. Tietokoneiden ja oheislaitteiden, kuten skannerin, piirturin ja digitointipöydän, sekä internetin ja puhelinten on toimittava luotettavasti joka päivä.

Yrittäjä Liisa Turtiainen kiittelee IT-apureiden palvelualttiutta ja nopeutta mahdollisissa ongelmatilanteissa.

– Perusasiat osaamme itse, mutta totta kai eteen tulee joskus tilanteita, joissa tarvitsemme asiantuntijan apua ja silloin käännymme IT-apureiden puoleen. Saamme yhteyden IT-apureihin helposti puhelimella ja apu tulee saman tien.

IT-apurit on pitänyt erittäin hyvin huolta myös oman tarkastuslistansa mukaisista asioista, jotka olemme sopineet hoidettavaksi tietyin aikavälein.

– Positiivista on myös se, että olemme saaneet tietoa niistä tekniikoista, laitteistoista ja ohjelmistoista, jotka voisivat auttaa meitä työssämme, Turtiainen lisää.

www.fashionteamlt.fi

Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media