.

IT-apurit mukana Kassasavo.fi uudistuksessa

kassasavoKassaSavo Oy:n nettisivujen ja sähköpostiliikenteen uudelleen järjestämisessä toteutettiin IT-apureiden yhteistyöverkostoa hyödyntäen.

Sivuston uuden ilmeen suunnitteli ja toteutti yhteistyökumppanimme MamboMedia / Jussi Pääkkönen. IT-apurit käyttävät Jussin ammattiosaamista kaikissa graafiseen alaan liittyvissä projekteissa.

Sivusto rakennettiin IT-apureiden käyttämän WordPress julkaisujärjestelmän päälle. WordPress on yksi alalla yleisimmin käytetty avoimenlähdekoodin julkaisujärjestelmä. Järjestelmässä ei ole kuukausimaksua ja se on laajennettavissa lisäominaisuuksilla (esim. verkkokauppa jne.) tarpeen mukaan. Järjestelmä on Suomenkielinen.

Julkaisujärjestelmän avulla asiakasyritys voi itse muokata kotisivujaan internetissä. Julkaisujärjestelmään kirjaudutaan internet selaimen kautta ja sieltä sivujen sisällön päivitys on yhtä helppoa kuin tekstinkäsittelyohjelman käyttö.

Uudistuksen yhteydessä sivujen palvelintila vaihdettiin lisääntyneiden vaatimusten takia. Uudet kotisivut tarvitsivat palvelintilan jossa on riittävät ominaisuudet kotisivujen ympärille rakennettavalle julkaisujärjestelmälle. Julkaisujärjestelmä vaatii nykypäivänä palvelimelta erikoisominaisuuksia (esim. tietokantatoimintoja), joita ei ole markkinoiden halvimmissa palveluissa.

IT-apureiden palvelintilat ovat Suomalaisen Kuopiolaisen Nettihotelli Internet Oy:n hoidossa. Palvelimet sijaitsevat Suomessa Espoossa ja Helsingissä. Palvelimet sijaitsevat ammattimaisessa ympäristössä, jossa niiden turvallisuus on huomioitu. Palvelintilojen tietoturva on huippuluokkaa.

Huolehdimme sivuston .fi –verkkotunnuksen siirrosta viestintävirastoon ja sähköpostiliikenteen siirtämisestä uuteen järjestelmään. Uudet sähköpostit asennettiin käyttöön henkilökohtaisille koneille sähköpostijärjestelmään ja älypuhelimiin. Palvelin siirron aikana varmistettiin myös vanhojen sähköpostien talteenotto vanhalta palvelimelta.

Vieraile sivustolla: www.kassasavo.fi

Lisätietoa: Markus Makkonen, IT-apurit Oy, markus.makkonen (a) it-apurit.fi, 0102196902

 

Takaisin etusivulle
Copyright 2019 IT-apurit Oy| info (a) it-apurit.fi| y-tunnus:2494581-8| Tulliportinkatu 8, 70100 KUOPIO | IT-apurit facebookissa

Kotisivun suunnittelu: Mainostoimisto Mambo Media